voor 10 personen
|
|
Gelatineblaadjes weken in water.
Likeur opwarmen en de blaadjes gelatine erin oplossen.
Laat een beetje afkoelen.
Suiker en platte kaas mengen.
Klop klop bereiden zoals op verpakking staat vermeld.
Plattekaas, klopklop en de likeur goed onder elkaar mengen.
Koeken fijn hakken in cutter en met de boter mengen.
Neem een springvorm bekleed de bodem met bakpapier, verdeel de koekenmassa erover.
Zeker niet vergeten de rand van de springvorm in te smeren met olijfolie.
Verdeel de peren in zeer dunne schijfjes gesneden over de koekenmassa gemengd met de gemalen cocos.
Houd 1 peer aan de kant voor garnering
Stort de plattekaas mengeling in de vorm.
Zet een nacht in de ijskast voor het opstijven.
Verwijder voorzichtig de vorm en zet op bord.
Voor het opdienen afgarneren.
Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij -->