Pitabroodje met eiersalade

voor 2 personen

  • 2 pitabroodjes
  • 3 eieren
  • stukje prei
  • ½ eetl. olie
  • ½ eetl. currypasta (pot)
  • 8 kerstomaatjes
  • 4 bladen ijsbergsla
  • 4 eetl. halfvolle yoghurt

Bak de pitabroodjes in de broodrooster of in de oven volgens de gebruiksaanwijzing bruin.
Kook de eieren in 9 minuten hard.
Maak de prei schoon en snijd de prei in smalle ringen.
Fruit de prei in de olie zacht.
Voeg de currypasta toe en bak dit zacht mee tot de curry gaat geuren.
Laat het afkoelen.
Was de groente en snijd de tomaatjes in vieren en de ijsbergsla in smalle repen.
Pel de eieren en hak ze in stukjes.
Verdun het currymengsel met de yoghurt en roer er de stukjes ei en de partjes tomaat door.
Snijd de pitabroodjes open en beleg ze met de ijsbergsla.
Schep de eiersalade erin.

Menusuggestie
Ook lekker als hoofdgerecht met veldsla met radijs en vooraf paprikasoep.

Bron: Voedingscentrum

Terug