|
|
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Meng eerst alle droge ingrediënten en voeg er daarna de eieren en de olijfolie aan toe. Laat je mixer even goed doorkloppen tot je een luchtig deeg krijgt.
Bak de cake in 40 minuten.
Check even met een prikker dat er geen deeg meer aan kleeft.
Dan is je cake goed.
|
|
Verwarm de oven op 180 °C.
Vet een kleine cakevorm in met wat olie en bestrooi met een beetje bloem.
Meng de geraspte pastinaak met de suiker.
Roer er de eieren door en vervolgens de olie.
Meng de bloem met de specerijen en het zout.
Roer het bloemenmengsel door het pastinaakmengsel.
Giet het beslag in de cakevorm en bak ongeveer 1 uur in de oven op 180 °C.
Test of de cake klaar is door met een mes of breinaald in de cake te prikken.
Komt het mes of de naald er schoon uit, dan is de cake gaar.
Laat de cake even afkoelen in de vorm en laat hem vervolgens op een taartrooster helemaal koud worden.
Meng de poedersuiker met de siroop.
Giet de glazuur over de bovenkant van de cake.
Laat het glazuur hard worden.