Madeleines met zeezout chocoladepasta

Madeleines met zeezout chocoladepasta

voor 8 personen

  • 125 g boter
  • 70 g chocoladepasta Rhapsody no.6 zeezout caramel
  • 3 eieren
  • 1 eetl. suiker
  • 150 g bloem
  • 1 theel. bakpoeder
  • ook nodig: madeleinebakvorm, ingevet

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Smelt de boter en roer er de chocoladepasta door.
Laat een beetje afkoelen.
Klop de eieren met de suiker lichtgeel en klop er het chocolade-botermengsel, de bloem en het bakpoeder door.
Laat 1 uur in de koelkast rusten.
Schep het deeg in de madeleinevorm.
Bak de madeleines in ± 10 minuten gaar en lichtbruin; de bovenkant moet een beetje bol zijn.
Laat ze iets afkoelen in de vorm.

Bron: Ekoplaza

Terug