Kruidenbrood van Huub

Kruidenbrood van Huub

  • 1 Turks brood
  • 1 pakje Gorgonzola kaas (blauwschimmelkaas)
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 bosje peterselie
  • 1 pakje geraspte oude kaas
  • olijfolie
  • peper & zout

Verwarm eerst de oven voor op 200 °C.
Snij de ui, peterselie en pers de teentjes knoflook uit.
Doe alles in een kom en voeg de Gorgonzola, peper, zout en olijfolie toe.
Pureer dit met de staafmixer tot een egaal mengsel.
Snij het brood aan de bovenkant kruislings (tussenruimte van 2 cm) in maar . . . niet helemaal door.
Vul de ontstane ruimte in het brood met het mengsel en smeer het restant over de bovenkant van het brood.
Strooi tenslotte de geraspte kaas over het brood en zet 10 minuten in de oven op 200 °C.

Bron: H. Wierts
Gepubliceerd door: MijnReceptenboek.nl

Terug