Knoflookbrood - I

Stukjes knapperig brood die heerlijk weghappen maak je op de volgende manier:

Meng 1/4 pakje zachte roomboter met 4 teentjes uitgeperste knoflook en 1 eetlepel gehaktepeterselie.
Eventueel kun je er nog een sjalotje doorheen doen.
Snijdt stokbrood in plakjes en besmeer de sneetjes.
Rooster op de barbecue tot ze goudbruin zijn.

Bron: NN


Knoflookbrood - II

Knoflookbrood

  • 1 vers wit stokbrood
  • 65 g zachte roomboter
  • 2 eetl. olijfolie
 
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 theel. gedroogde peterselie

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd het brood in de lengte doormidden en leg de twee helften op een bakplaat (maak er vier stukken van als het niet op je bakplaat past).
Meng de roomboter met de olijfolie, knoflook en peterselie tot een glad mengsel en bestrijk hier het stokbrood mee.
Zet het stokbrood in de oven en laat in ca. 15 minuten goudbruin en knapperig bakken.

Bron: LoveMyFood

Terug