|
|
Gelatineblaadjes weken in koud water, platte kaas mengen met de suiker.
Klop klop bereiden zoals vermeld staat op de verpakking, deze onder de platte kaas spattelen.
Speculaas fijn cutteren met de boter.
Amaretto opwarmen en de uitgeknepen gelatine erin oplossen laat even afkoelen en spatel deze eveneens onder het kaasmengsel.
Neem een springvorm en bekleed de bodemd met bakpapier de zijkanten insmeren met olie.
Verdeel de speculaasmassa over de bodem.
Aardbeien in kleinere stukjes snijden, houd enkele aan de kant voor garnering eveneens van de andere vruchten een beetje achter de hand houden voor garnering.
Spatel de vruchten voorzichtig onder de plattekaas, stort de plattekaas in de sprinvorm.
Laat een nachtje opstijven in de koelkast voor het opdienen afgarneren met het fruit en enkele gecutterde speculaas koekjes.
Serveer zeer fris.
Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij -->