Haverkoekjes

Haverkoekjes

voor 20 à 25 stuks

  • 2 eieren
  • 100 g neutrale plantaardige olie, raapzaad
  • 80 à 100 g honing
  • 100 g melkpoeder
  • 50 g kokosvlokken
  • 150 g fijne havervlokken
    • naar wens
  • 1 handvol fijngehakte rozijnen
  • veenbessen of gedroogde abrikozen
  • 1 theel. geraspte sinaasappelschil

Mix eieren, olie en honing tot schuim.
Spatel de melkpoeder, kokosvlokken en havervlokken erdoor.
Breng op smaak met sinaasappelschil en voeg gehakt gedroogd fruit toe.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verwijder en vorm het deeg met twee theelepels, leg kleine hoopjes op het bakpapier.
Bak de koekjes 8 à 10 minuten op 175 °C.

Bron: kraut &rüben

Terug