Gevuld stokbrood

  • 1 stokbrood
  • 1 blikje tonijn in olie
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 grote ui
  • champignons
  • 1 punt brie
  • 3 theel. kerriepoeder
  • 2 theel. paprikapoeder
  • 1 theel. chilipoeder
  • 1 blikje tomatenpuree

Stokbrood halveren en uithollen. broodkruim verkruimelen, stokbrood doormidden snijden zodat je 4 stukkenhebt.
In een wok de olie van de tonijn warm laten worden, fijngesneden ui bakken, paprika-, kerrie- en chilipoederplus de champignons toevoegen, 3 minuten bakken.
Van het vuur halen en broodkruim, paprikastukjes, tomatenpuree en tonijn toevoegen.
Goed mengen, stokbrood (buitenkant vochtig maken) ermee vullen.
Stokbroodjes in ca. 15 minuten bakken op 200 °C.
Hierna plakjes brie erop leggen (royaal) en nog 3 minuten in de oven laten smelten.

Lekker bij de lunch of als bijgerecht bij de bbq.

Gepubliceerd door: PM3 Receptensite

Terug