|
|
Verwarm de oven voor op 180 °C
Vet een bakvorm van circa 20 x 30 cm in en bekleed de bodem en zijkanten met bakpapier
Zeef bloem, zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en cacao in een grote kom en maak een kuiltje in het midden
Klop de eieren met de suiker, vanille-essence, olie en de (vanille)yoghurt door elkaar
Voeg dit mengsel toe aan het meel en meng het tot een glad geheel
Schep hier de appelmoes en frambozen door
Schep het mengsel in de bakvorm en bak de taart in ongeveer 30 minuten gaar
Als u een sateprikker in het deeg steekt en deze komt er droog uit, dan zijn de brownies klaar
Laat de taart 5 minuten afkoelen in de vorm en keer hem daarna op een taartrooster om geheel af te koelen
Snijd de taart in vierkanten stukken en bestrooi die met poedersuiker
Garneer de brownies met verse frambozen
Tip
Brownies zijn ook lekker als toetje, geserveerd met bijvoorbeeld sorbetijs.