Cupcakes gevuld met appel en confituur

Cupcakes gevuld met appel en confituur

voor 6 personen

  • 110 g boter
  • 125 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 2 eitjes vers van de pers
  • 125 g zelfrijzende bloem
  • 1 appel geschild en in partjes gesneden
  • enkele lepels confituur

Laat de boter smelten in de micro, meng de boter en de suiker evenzeer de vanillesuiker tot een romig geheel.
Voeg de eieren toe en klop deze er goed onder vervolgens de gezeefde bloem toevoegen roer alles zeer goed onder elkaar.
Vul de silicone cupcakes voor en deel met het beslag een partje appel en confituur erop en vul nogmaals met het beslag.
Bak deze +/- 30 minuten in een voorverwarmde oven op 170 °C.
Laat de cupcakes afkoelen op een rooster om uit de vorm te halen.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug