Croissants 'Hoe zotter, hoe beter'

croissant_zotter (2K)

  • 4 croissants
  • 1 wortel
  • 1 stuk rammenas
  • 8 champignons
  • 8 tal sluimererwten (peulen)
  • een kwart rode en witte ajuin
  • een stuk aubergine
  • een halve aardappel
  • 50 g spagetti tricolore (in stukken snijden)
  • 100 g rivierkreeftjes
  • 6 eieren
  • theel. grove mosterd Francaise
  • een flinke scheut room met kruiden Chef & Co
  • lookpoeder
  • oregano
  • stukjes Gorgonzola
  • rucola
  • 4 kerstomaatjes (in vieren)

Groenten fijn snijden en opstoven in een grote pan kruiden met lookpoeder en oregano.
Voeg nu de pasta en rivierkreeftjes toe, klop de eieren los met de mosterd en room en voeg dit eveneenstoe.
Dek de pan af met deksel, zet het vuur lager en laat rustig stoven als laatste de Gorgonzola, tomaat enrucola toevoegen.
Croissants onder de grill tot ze goud bruin zijn.
Als het ommeletje volledig gestold is in vier snijden en verdelen over de croissants.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij -->

Terug