Chocolade brownies met sinaasappel

Chocolade brownies met sinaasappel

voor 8 personen

  • 6 eieren, losgeklopt
  • 8 cl kokosolie
  • 250 g honing
  • 30 g cacao
  • 100 g tarwe- of spelt meel
  • 150 g noten naar keuze, klein gehakt
  • rasp van 1 sinaasappel
  • 100 g chocopasta chocoreale

Oven voorverwarmen op 175 °C.
Meng de kokosolie met de honing en klop er de eieren door.
Schep er het meel, de cacao, sinaasappelrasp, en de chocopasta erdoor.
Voeg als laatste de noten toe, en schep alles nog een keer goed om.
Bekleed een bakvorm met bakpapier en verdeel het mengsel erover.
Bak de brownies in ± 30 minuten gaar.

Tip
Als je na 30 minuten de brownies uit de boven haalt en je prikt er met een satéprikker in, dan is deze nog nat. Dat klopt.

Bron: Ekoplaza

Terug