Cake met appels en peren

cake_appels_peren (2K)

  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 200 g boter
  • 200 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 4 eieren
  • 2 appels
  • 2 peren
  • een handvol rozijnen

Vermeng de zacht gemaakte boter met de suiker en vanillesuiker tot een romig geheel.
Voeg de eieren toe en klop goed op.
Voeg als laatste de bloem toe en roer dit goed onder elkaar.
Snij de appels en peren in blokjes maar houdt enkele partjes aan de kant voor garnering.
Meng het fruit onder het beslag.
Beboter de taart vorm en bestuif met bloem.
Vul de taartvorm met dit mengsel.
Als laatste nog enkele schijven peren en appels er boven op en een beetje rozijnen.
Bak dit gedurende 60 minuten in voorverwarmde oven op 180 °C.
Laat afkoelen in taartvorm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug