Brownies met honing en chocolade

Brownies met honing en chocolade

voor 8 personen

  • 100 g amandelmeel
  • 15 cl honing
  • 100 g gemengde noten, grof gehakt
  • 100 g chocolade, grof gehakt
  • 2 eieren
  • 6 cl kokosolie, lichtgesmolten
  • 2 theel. vanille-extract
  • 2 eetl. salademix de luxe

Verwarm de oven voor op 170 °C.
Vet een vierkante (20 x 20 cm) of rechthoekige bakvorm in en bestrooi met een beetje amandelmeel.
Mix amandelmeel, honing, noten, chocolade) de helft gesmolten en de andere helft in stukken), kokosolie en vanille-extract goed door elkaar en giet in de bakvorm,
Strijk glad af.
Bestrooi met salademix en bak in de oven in 20 - 25 minuten gaar.
Bij een kleinere vorm 30 minuten bakken.

Bron: Ekoplaza

Terug