|
|
Je kan voor dit recept allerlei soorten groente gebruiken, gemakkelijk, een zak uit de versafdeling, ofgeheel naar eigen smaak diverse groenten snijden.
Snipper de ui en de knoflook.
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Spekreepjes bakken in grote braadpan of wok.
Gesnipperde ui en knoflook erbij, lekker even bakken.
Gemengde groenten, kruiden, gepelde tomaten (hele blikje!) en de witte bonen in tomatensaus (niet uitlekken!)erbij.
Zodra het warm is, 10 minuten lekker laten doorpruttelen.
Eventueel wat inkoken als je het mengsel te nat vindt.
Maak een mengsel van de melk, het ei, peper en zout.
Snijd het stokbrood in plakjes, doe het groentenmengsel in een grote ovenschaal.
Haal elk plakje stokbrood door het melk/ei-mengsel en leg het boven op het groentemengsel.
Als je genoeg stokbrood hebt, dakpansgewijs neerleggen.
Verdeel de geraspte kaas over de broodlaag en zet de schotel 20 - 30 minuten in de voorverwarmde oven.