Amandel-teffmeelkoekjes

Amandel-teffmeelkoekjes

voor 24 koekjes

  • 200 g teffmeel
  • snufje zeezout
  • 250 g amandelpasta
  • 15 g honing
  • 100 g gesmolten kokosolie
  • 1 Five spices kruidenmix

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng het teffmeel met het zout in een kom.
Roer in een andere kom de overige ingrediënten tot een gladde massa.
Roer de inhoud van beide kommen door elkaar.
Maak balletjes uit het koekjesdeeg (ongeveer 1 eetlepel per koekje) en leg ze op het bakpapier.
Druk elk balletje voorzichtig met een vork plat, zodat er streepjes op komen.
Bak de koekjes ca. 10 minuten in de oven.
Laat op een rooster afkoelen.

Bron: Lekker-weten
Gepubliceerd door: Ekoplaza

Terug