Tosti's van bolcourgette

Tosti's van bolcourgette

  • 1 bol mozzarella zout
  • 4 eetl. groene pesto
  • 4 bolcourgettes
  • 4 Kumato tomaten

Was de bolcourgettes en snijd een heel dun kontje van de onderkant zodat ze blijven staan.
Laat het steeltje zitten.
Snijd van de tomaten 4 dikke plakken.
Snijd de mozzarella in 4 dikke plakken.
Verwarm de oven voor op 200 ┬░C.
Kook in ruim water met zout de bolcourgettes 5 minuten voor.
Laat ze iets afkoelen en halveer ze overdwars.
Beleg de onderste helft met achtereenvolgens een plak tomaat, een plak mozzarella en schep daar de pesto op.
Steek in elke bolcourgette een lange houten sat├ęprikker.
Zet de bolcourgettes in een ovenschaal en bak ze in de oven in 10 minuten gaar.

Bron: Verse oogst

Terug