Radijs met lente-ui en sojasaus

  • 1 bosje radijs
  • 2 lente-uitjes
  • 1 teentje knoflook
  • stukje verse gemberwortel van 1 à 2 cm
  • 1 eetl. olie
  • 1 eetl. sojasaus
  • 1 theel. honing
  • 1 eetl. koriander

Maak de radijs schoon en snij ze in plakjes.
Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in diagonale stukjes van 3 à 4 cm.

Pel de knoflook en hak deze fijn.
Schil het stukje gemberwortel en rasp dit fijn.
Verhit een wok of wijde braadpan.
Voeg de olie toe en roerbak de radijs met de lente-ui, gember en knoflook 3 minuten.
Voeg de sojasaus en honing toe en roerbak nog 1 à 2 minuten.
Bestrooi voor het serveren met fijngeknipte koriander.
Lekker met rijst en quornstukjes of varkensfilet.

Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug