Kruidenboter - I

  • 150 g roomboter
  • enkele druppels citroensap
  • 1 theel. Worcestershiresaus
  • 1 fijngehakte sjalot
  • 1 eetl. gehakte dragon
  • 1 eetl. peterselie
  • 1 eetl.bieslook
  • 1 eetl. citroenmelisse
  • peper
  • zout

Laat de boter op een warme plaats zacht en smeuãg worden en roer er alle ingrediënten door tot een stevige massa.
Vorm van de massa een rol van 3 cm doorsnee en verpak die in aluminiumfolie.
Leg de rol in de koelkast en laat hem goed koelen.
U kunt plakken kruidenboter van 1 cm dikte op gegrild vlees serveren.

Bron: Astrid Veltman


Kruidenboter - II

  • 100 gr zachte boter
  • 1 eetl. fijngesneden peterselie
  • 1 geperst teentje knoflook
  • 1 eetl. fijngesneden bieslook
  • zout
  • peper

Meng alle ingrediënten.

Bron: Astrid Veltman

Terug