Honingdressing

  • 1 eetl. sherryazijn
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • 1 eetl. champagnetruffelazijn
  • gemalen zwarte peper
  • 1 theel. Jane's Krazy Mixed-Up Salt
  • 1 ½ eetl. honingmosterd (Pommery)
  • 3 eetl. gembernat
  • 1 eetl. sojasaus
  • 8 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. sesamolie
  • 1 theel. truffelolie

Doe de azijnsoorten met het zout, peper, de mosterd, de sojasaus en het gembernat in een mengbeker en klop alles goed door elkaar.
Voeg al kloppend de oliesoorten toe en klop tot een lobbige dressing ontstaat.
Deze dressing kan op een koele, donkere plaats minstens 2 maanden worden bewaard.
Liever niet in de koelkast.
Lekker om er karbonaden of speenvarkensrib mee in te wrijven.

Terug