|
|
Kneed door het lams- of half-om-half gehakt de knoflook, shoarmakruiden, paprika's, uitje en de zout & peper.
Vorm van het gehakt ballen en braad deze in 10 - 15 minuten in de boter gaar.
Lekker met knoflooksaus.
|
|
Kneed het gehakt, de ham, peterselie, mosterd, zout & peper.
Vorm 8 ballen van het gehakt en kneed in elke bal een blokje belegen kaas.
Braad de gehaktballen in 10 - 15 minuten in de boter gaar.
Lekker met grove mosterd.
|
|
Kneed door het kalkoengehakt de ananasschijven, bakgember, sojasaus, zout, peper en de sesamzaadjes.
Vorm 8 ballen van het gehakt, rol ze door sesamzaadjes en bak ze in 10 - 15 minuten in de boter gaar.
Lekker met sambal manis.
|
|
Kneed door het rundergehakt de knoflook, zwarte olijven, Provençaalse kruiden, zout, peper en de kappertjes.
Vorm er ballen van en bak ze in 10 - 15 minuten in de boter gaar.
Lekker met Italiaanse ketchup.
Bron: Astrid Veltman