Cheesy portobello's

Cheesy portobello's

  • 1 witte ui
  • 15 g broodkruimels
  • 1 eetl. tijm
  • 1 eetl. peterselie
  • 50 g pecorino
  • 2 eetl. olijfolie
  • 4 portobello's

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verkruimel het brood en snijd de ui alvast in stukjes.
Snijd de steeltjes voorzichtig van de portobello's en snijd deze fijn.
Doe de steeltjes in een kom en voeg daar de ui, ei, broodkruimels, tijm, peterselie en kaas aan toe.
Roer goed door elkaar.
Vet de binnenkant van de portobello's licht in met olijfolie en vul ze daarna met het brood-kaasmengsel.
Leg de portobello's op de bakplaat en besprenkel ze met wat olijfolie.
Bak het in 15 minuten gaar.
Serveer direct uit de oven.

Bron: Verse oogst

Terug