Brickdeeg gevuld met pittige veldsla

brickdeeg_veldsla (3K)

voor 2 personen

  • 2 vellen brickdeeg
  • 150 g veldsla
  • 6 tal kerstomaatjes
  • 1 sjalotje
  • gemalen zwarte peper
  • grof zeezout
  • fijn gesneden bieslook
  • rozemarijn

Leg het brickdeeg beboterd in een ronde uitsteekvorm, laat de randen er over hangen.
Bak deze 10 minuten goudgeel in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Bereid ondertussen de veldsla, wassen en licht drogen in handdoek.
Meng deze met de kruiden de fijngesneden sjalot en kerstomaat in tweeen gesneden.
Verwijder voorzichtig de uitsteekvorm laat afkoelen en vul met de veldsla.

Opmerking

Je kan de veldsla ook mengen met een beetje olijfolie en balsamico azijn.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug