Aardappeltjes met krab en jalapenospepers in Mexicaanse stijl

aardappeltjes_krab (2K)

  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 8 artisjokharten
  • 1 avocado
  • 8 jalapenospepers
  • 200 g krabvlees
  • 1 teentje look
  • peper
  • zout
  • 4 eetl. arachideolie
  • sap van 1 limoen

Snijd de geschilde aardappelen, de artisjokharten en de avocado in blokjes.
Snijd de pepers in ringen.
Verwarm de arachideolie in de wok en bak de aardappelblokjes beetgaar.
Voeg de artisjokharten, de fijngesnipperde look en de jalapenosringen toe.
Bak alles even mee.
Voeg de avocadoblokjes toe.
Kruid met peper en zout en verdeel over 4 schaaltjes.
Werk af met het krabvlees en het limoensap.

Tip
Pijpajuintjes zorgen voor extra kleur en smaak.

Bron: Patapas

Terug