Aardappeltaartjes

aardappeltaartjes (2K)

  • 5 grote vastkokende aardappelen
  • 4 eetl. salie
  • 2 eetl. tijm
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 4 eetl. olijfolie
  • peper
  • zout

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Schil de aardappelen en snijd ze in flinterdunne plakjes.
Hak de salie, de tijm, de knoflook en de ui fijn.
Verhit de olijfolie en fruit de ui en de knoflook.
Voeg de aardappelplakjes, de salie en de tijm toe en bak ze gedurende 5 minuten aan een kant.
Breng op smaak met peper en zout.
Draai de aardappelplakjes om en bak ze nog eens 5 minuten.
Maak 4 aardappeltaartjes door de aardappelplakjes op elkaar te stapelen.
Zet de pan in de oven en bak ze 30 minuten.

Tip
Serveer met een lekker stukje vis naar keuze.

Bron: Patapas

Terug