Aardappelen met dille

aardappelen_dille (2K)

  • 850 g vastkokende aardappelen,
    in plakken gesneden, gekookt afgekoeld
  • ½ rode ui, in dunne plakken gesneden
  • 4 eetl. grof gehakte dille
  • 20 g bladpeterselie, alleen de blaadjes
  • 3 eetl. witte wijnazijn
  • 1 eetl. suiker
  • 2 eetl. fruitige olijfolie
  • 1 eetl. Dyon mosterd
  • zeezout
  • grof gemalen zwarte peper

Hussel de plakken aardappel, ui, dille en peterselie in een kom.
Klop de azijn, suiker, olie, mosterd, zout en zwarte peper naar smaak door elkaar en hussel deze dressing door de salade.
Serveer de aardappelsalade onmiddellijk bij het geroosterde lamsvlees.

Bron: Bert Allers
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug