Gevulde aardappel met Brugge broodje Apero

  • 4 grote aardappelen (bijv. bintjes)
  • 250 g Brugge broodje Apero kaas
  • 3 eierdooiers
  • 1 eetl. mosterd (pikant)

De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen.
De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.
De Brugge broodje Apero kaas in kleine blokjes snijden.
De uitholling gaarkoken, afgieten, de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen.
Eventueel nog peper en zout toevoegen.
De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200° C plaatsen.
Mooi bruin laten bakken.

Opmerking
Deze aardappelen serveren bij vis, bij vlees of kip.

Bron: Kaasrecepten
Gepubliceerd door: Bert Allers in Kook Jij

Terug