Worstjes met spinazie en pittige aardappelblokjes

Worstjes met spinazie en pittige aardappelblokjes

  • 6 aardappelen
  • tricolore peper
  • fijn zeezout
  • mespuntje pili-pili
  • 1 koffiel. tabasco
  • boter
  • 500 g verse spinazie
  • 150 g gerookte spekblokjes
  • ½ ajuin
  • peper
  • zout
  • muskaatnoot
  • 2 kalkoenworstjes

Aardappelen schillen en in kleine blokjes snijden.
Bak deze even bruin aan in een beetje boter, voeg de kruiden en tabasco toe eveneens nog boter toevoegen.
Laat op een matig vuur verder garen.
Spinazie wassen, spekblokjes met een beetje boter samen met de in blokjes gesneden ajuin aanbakken.
Voeg de grof gesneden spinazie toe kruid naar smaak.
Bak de worstjes gaar aan serveer alles zeer warm op een bord.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug