Gewokte groenten met puree en kaas vergezeld van varkenshaasje

Gewokte groenten met puree en kaas vergezeld van varkenshaasje

voor 2 personen

  • 100 g sojascheuten
  • enkele roosjes romanescokool
  • een stukje rode paprika
  • een stukje gele paprika
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje look
  • 6 tal champignons
  • 4 aardappelen
  • een handvol gemalenkaas
  • 400 g varkenshaasje
  • peper
  • fleur de sel
  • tijm
  • rozemarijn
  • marjolein
  • muskaatnoot
  • boter
  • olijfolie

Aardappelen beetgaar koken pureren kruiden met peper, fleur de sel en muskaatnoot meng de kaas en een beetje olijfolie eronder.
Dit in een uitsteekvorm doen, ingesmeerd met boter, en zet het onder de grill.
Varkenshaasje goed kruiden en rosé aanbakken.
Paprika's in blokjes snijden, sjalotjes in ringen snijden, champignons in kwartjes snijden, de look uitgeperst onder de groenten mengen, evenzeer de kool en sojascheuten en deze zeer goed kruiden.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie.
Serveer alles zeer warm op een bord.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug