Varkenshaasje met Chinese kool en opgebakken aardappelen

varkenshaasje_chinese_kool (3K)

voor 2 personen

  • 4 aardappelen
  • 500 g varkenshaasje
  • ½ Chineese kool
  • ½ gele paprika
  • ½ rode paprika
  • 2 sjalotjes
  • 100 gr gorgonzola pikant
  • peper
  • zeezout
  • muskaatnoot
  • boter
  • paprikablokjes
  • fijn gehakte rucola
  • gorgonzola

Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken.
Kool in fijne reepjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Stoof sjalotjes en paprika's gekruid aan in een beetje boter voeg de kool toe en stoof even kort aan.
Als laatste de kaas eronder mengen.
Varkenshaasje naar wens kruiden en bakken.
Aardappelen mooi bruin aanbakken in de pan van het vlees deze evenzeer kruiden.
Serveer alles op bord en werk af.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug