Varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade

Varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade

  • 4 aardappelen
  • 400 g varkenshaasje
  • 1 pijl witloof
  • 1 wortel
  • 1 tomaat
  • een handvol rucola
  • 1 sjalotje
  • 1 soepl. Drambuie likeur
  • 100 g brie
  • 2 soepl. mayonaise
  • 1 soepl. mosterd
  • harissakruiden
  • 1 soepl. vloeibare honing
  • boter

Aardappelen beetgaar koken, afgieten en opbakken in een beetje boter.
Varkenshaasje kruiden met de harissakruiden en rose aanbakken.
Witloof in fijne reepjes snijden, tomaat in blokjes snijden, wortel in staafjes snijden, sjalotje in fijne ringen snijden, en de rucola iets fijner snijden.
Brie in blokjes snijden.
Meng de mayonaise, mosterd, Drambuie goed onder elkaar, kruiden naar smaak.
Meng deze dressing samen met de brie onder de groenten.
Serveer deze koude groenten met de warme aardappelen en varkenshaasje.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug