Tortellini met ricotta en spinazie gegratineerd

tortelloni_ricotta (5K)

  • 750 g tortellini gevuld met spinazie
  • 450 g spinazie met room (diepvries)
  • 500 g gerookte spekblokjes
  • 4 eetl. boursin cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 250 g ricottakaas
  • chapelure
  • boter

Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aan bakken.
Spinazie laten ontdooien en opwarmen, voeg het spek toe de boursin kaas en de helft van de ricottakaas goed mengen.
Tortellini gaar koken ± 7 minuten giet af.
Meng de tortelloni met de spinazie en leg deze in een vuurvaste schotel de ricotta kaas erover verdelen, chapelure en boter.
Zet even onder de grill voor een bruin gegratineerd korstje.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug