Tortellini op zijn winters

tortellini_winters (3K)

https://www.conimex.nl/
  • 500 g verse tortellini gevuld met parmaham
  • 700 g kalfsgehakt
  • 1 eike vers van de pers
  • chapelure
  • een soepl. truffeldressing
  • peper
  • zout
  • 1 rode peper
  • 4 teentjes look
  • 200 g champignons
  • ½ rode paprika
  • ½ groene paprika
  • ½ gele paprika
  • een handvol gemalen kaas
  • 20 cl room
  • 25 cl boursin cuisine 3 pepers
  • bindmiddel indien nodig
  • boter

Gehakt mengen met het eike, chapelure, kruiden, truffeldressing en gemalen kaas.
Rol er mooie balletjes van en bak deze gaar aan in boter.
Paprika's zeer fijn snijden, look door de lookperser doen, champignons in schijven snijden.
Rode peper ontdoen van zaadjes en zeer fijn hakken.
Stoof deze aan in boter voeg room en boursin toe evenzeer de balletjes.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Tortellini in ruim water gaar koken.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met gemalen kaas en peterseli

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug