Spaghetti in een tomatensausje met groenten, beneveld met kaas

spaghetti_tomatensausje (3K)

voor 2 personen

  • 250 g kalfsgehakt
  • 2 mini oranje paprika's
  • 6 champignons
  • 1 stuk komkommer
  • 1 vleestomaat
  • 1 ajuin
  • 3 teentjes look
  • 15 cl tomatencoulis
  • peper
  • zout
  • Provençaalse kruiden
  • mespuntje chilipoeder
  • enkele druppels tabasco
  • kaas naar believen
  • boter
  • 250 g volkoren spaghetti

Paprika in ringen snijden.
Champignons in ringen snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Tomaat ontvellen en in kleine blokjes snijden. Ajuin fijn snijden.
Look persen met de lookpers.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Gehakt losbakken in een beetje boter en kruiden, voeg de groenten toe laat op een zacht vuur pruttelen.
Proef en kruid bij indien nodig.
Serveer alles zeer warm en presenteer er de kaas bij.
Hier werd camenbert en Leerdammer met Provençaalse kruiden fijn gesneden aan toegevoegd.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug