Spaghetti pitta bolognese in een roomsausje

spaghetti_pitta_bolognese (4K)

  • 400 g spaghetti intregrali
  • 400 g pitta vlees (Lidl)
  • 400 g kalfsgehakt
  • 2 rode ajuinen
  • 250 g boursin cuisine kruiden
  • 50 cl tomatencoulis met basilicum
  • Italiaanse kruiden
  • gemalen kaas naar believe
  • verse basilicum
  • 4 crissini
  • boter

Kook pasta beetgaar.
Ajuin zeer fijn snijden.
Gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de ajuin en kruiden toe en laat op een zacht vuur even stoven.
Tomatencoulis toevoegen als laatste de kaas eronder mengen.
Pitta vlees zeer goed aanbakken in een beetje boter.
Serveer de pasta midden op het bord verdeel een beetje saus erom en vervolgens het pittavlees.
Serveer zeer warm en werk af met kaas, grissini en verse basilicum.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug