Spaghetti met courgette en saus van blauwe kaas

  • 300 g spaghetti
  • 1 courgette
  • 50 g katenspek
  • 150 g gorgonzola
  • 2 tomaten
  • 12½ cl slagroom
  • een handje verse basilicum
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 2 eetl. rode pesto
  • wat peper

Kook de spaghetti.
Snijd ondertussen de gewassen courgette in kleine blokjes, het katenspek in kleine reepjes de kaas in blokjes en de tomaat in blokjes.
Giet de spaghetti af en doe deze terug in de pan.
Schep de courgette, het spek, de kaas, de pesto en de slagroom erdoor.
Verwarm het geheel nog zo'n 5 minuutjes terwijl u regelmatig roert.
Voeg vervolgens de tomaat en de basilicum toe en laat dit nog even 2 minuutjes warm worden.
Even met de pepermolen erover en dan serveren met de Parmezaanse kaas.

Bron: Genieten van vers
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug