Reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes

voor 2 personen

  • 250 g reuze schelpjespasta
  • 20 cl tomatencoulis met basilicum
  • 300 g kippenblokjes
  • 2 sjalotjes
  • 3 teentjes look
  • 150 g champignons
  • oregano
  • boter
  • gemalen mozzarella

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Kippenblokjes aanbakken in een beetje boter.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in schijfjes snijden.
Voeg deze ingrediƫnten bij de kippenblokjes en kruid naar smaak met oregano.
Voeg de tomatencoulis toe en warm alles zeer goed op.
Verdeel de pasta over de borden in het midden de saus met kippenblokjes.
Serveer zeer warm en werk af met de kaas.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug