Puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel

Puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel

voor 2 personen

  • 2 cordon bleu's
  • 4 aardappelen
  • 400 g rode kool
  • 2 soepl. suiker
  • een scheutje azijn
  • 3 appels
  • peper & zout
  • muskaatnoot
  • een flinke soepl. perensiroop
  • boter

De fijn gesneden rode kool opstoven met de suiker en azijn de twee appels geschild en in blokjes gesneden evenzeer toevoegen.
Aardappelen beetgaar koken afgieten en pureren kruiden met peper, zout en muskaatnoot voeg een klontje boter toe.
De ene appel ongeschild in partjes gesneden even beetgaar opstoven in een beetje boter als laatste de perensiroop toevoegen.
Serveer deze dagschotel zeer warm.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug