Pizzapasta

pizzapasta (5K)

  • 4 pizzadegen kant en klaar
  • 40 cl tomatencoulis
  • 50 g wortelblokjes
  • 50 g sluimererwten fijn gesneden (peultjes)
  • 50 g porei in fijne ringen gesneden
  • 50 g rode ajuin in blokjes gesneden
  • 8 schijven tomaat
  • 4 schijven mortadella
  • 4 schijven Zwarte Woudham
  • pizzakruiden
  • Italiaanse geraspte kaas
  • geraspte mozzarella
  • 100 g Gabelnudeln (Duitse pasta) beetgaar

Groenten even opwokken in olijfolie en kruiden met de pizzakruiden.
Tomaten houd je even aan de kant.
Bestrijk de pizzadegen met de tomatencoulis garneer af met de groenten, tomatenschijven.
Drapeer de in slierten gesneden mortadella en Zwarte Woudham erover.
De pasta erover verdelen, desnoods bijkruiden, de kazen naar zin erover verdelen.
Bak deze gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 220 °C.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug