Peterselie-puree met appelcompote en bloedworst in ontbijtspek gewikkeld

Peterselie-puree met appelcompote en bloedworst in ontbijtspek gewikkeld

voor 2 personen

  • 2 grote bloedworsten
  • 4 schijven ontbijtspek
  • 4 aardappelen
  • peterselie
  • 5 appels
  • een beetje kaneel
  • 1 soepl. fijne suiker
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • muskaatnoot

Aardappelen in blokjes snijden en deze beetgaar koken in licht gezouten water, giet af en pureer.
Voeg olijfolie en kruiden toe en meng zeer goed samen met de peterselie fijn gehakt.
De appels schillen in blokjes snijden en deze opstoven in een beetje boter en kaneel toevoegen.
Draai het ontbijtspek rond de bloedworsten en bak deze in boter gaar aan.
Serveer zeer warm op een bord.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug