Pasta met gerookte boerenworst

pasta_gerookte_boerenworst (5K)

  • 300 g gerookte boerenworst
  • 100 g champignons
  • een stuk rode paprika
  • een stuk groene paprika
  • een halve rode ajuin
  • een stengel wit van porei
  • een kleine wortel
  • een handvol croutons
  • kaas Grana Padano
  • 250 g trottole tricolore pasta
  • een beetje komijn
  • een beetje paprikapoeder
  • een beetje muskaatnoot
  • een beetje venkelzaad
  • een beetje kurkuma
  • een beetje cayennepeper
  • een beetje lookpoeder
  • een beetje zeezout

Pasta beetgaar koken in ruim licht gezouten water en afgieten.
De fijngesneden groenten in olijfolie even opwokken.
Goed kruiden en de in ringen gesneden boerenworst toevoegen en de pasta.
Serveer zeer warm en garneer met de kaas en croutons.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug