Pasta met balletjes en spruiten

Pasta met balletjes en spruiten

voor 2 personen

  • 250 g spaghetti
  • 300 g spruiten
  • 300 g gehakt
  • 1 eike vers van de pers
  • chapelure
  • kippenkruiden
  • peper
  • zout
  • muskaatnoot
  • 200 g Philadelphia met fijne kruiden
  • 20 cl room
  • boter

Gehakt mengen met het paneermeel, ei en kippenkruiden en maak er balletjes van, bak deze gaar aan in boter.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Spruiten beetgaar steamen en deze kruiden met peper, zout en muskaatnoot.
Room samen met de kruidenkaas goed opwarmen, indien nodig bijbinden.
Serveer de pasta in het midden van het bord en dresseer de spruiten en balletjes er rond, serveer de kaassaus erover.
Werk af met gemalen kaas naar keuze en fijn gehakte peterselie.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug