Maultaschen

(Duitse ravioli kant en klaar)

maultaschen2 (4K)

voor 2 personen

  • 4 kant en klare maultaschen gevuld met kip
  • 50 g shiitake
  • 50 g rijst-stro-paddenstoelen
  • 50 g eekhoorntjesbrood
  • een stukje rode paprika in blokjes
  • een stukje groene paprika in blokjes
  • halve rode ajuin in blokjes
  • tijm
  • oregano
  • basilicum
  • paprikapoeder
  • zwarte peper
  • olijfolie
    • saus
  • 4 eetl. tomatenblokjes
  • teentje look
  • halve rode ajuin
  • 4 eetlepels kokosmelk
  • tijm
  • oregano
  • basilicum zwarte peper
  • paprikapoeder
  • bieslook

Kook de maultaschen in kokend water +/- 15 minuten.
Wok de groenten in olijfolie samen met de boven vernoemde kruiden.

Voor de saus: look zeer fijn snijden evenzeer de ajuin, stoof deze even aan in boter.
Voeg de tomatenblokjes toe en kokosmelk, kruid evenzeer goed met de boven vermelde kruiden.
Laat de saus even indikken.
Snij de maultaschen in de helft.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bieslook.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug