Lamskroon met asperges in een romig sausje

Lamskroon met asperges in een romig sausje

voor 2 personen

  • +/- 800 g lamskroon
  • 12 asperges
    • voor de saus
  • 150 g rucola
  • een klontje boter
  • 1 soepl. bloem
  • 10 cl room
  • 10 cl melk
  • peper & zout
  • muskaatnoot
  • een mespuntje pili pili
  • boter

Lamskroon in 4 stukken snijden langs de ribbetjes deze rosé gekruid aanbakken in boter.
Voor de saus
Verwijder de harde steeltjes van de rucola en snij deze in grof.
Maak een blanke roux van de boter, bloem, melk en room.
Kruiden naar smaak en voeg de rucola toe.
Serveer er doodgewone natuuraardappelen bij.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug