Lamsfilet op een bedje van ravioli met spinazie

lamsfilet_ravioli (3K)

  • 500 g ravioli gevuld met spinazie
  • 500 g verse spinazie
  • 1 zoete ajuin
  • 4 mooie lamsfilets
  • boter
  • lamskruiden (Verstegen)
  • 1 potje Boursin cuisine met kruiden
  • bieslook
  • balsamicodressing

Kook de ravioli zoals op verpakking staat vermeld.
Spinazie fijn snijden even opwokken samen met de in ringen gesneden ajuin, kruid goed met de lamskruiden.
Voeg de ravioli toe en de Boursin, goed mengen.
Bak de gekruide lamsfilets aan weerszijde rosé aan.
Serveer de warme mengeling ravioli op een bord, het vlees versneden erop.
Werk af met Boursin en fijn gesnipperde bieslook en balsamicodressing.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug