Lamsboutsnede met pasta en frisse groenten

lamsboutsnede_pasta_groenten (3K)

voor 2 personen

  • 2 lamsboutsnede
  • peper
  • zout
  • boter
  • 200 g pasta
  • een stuk rode paprika
  • een stuk groene paprika
  • een stuk courgette
  • enkele roosjes broccoli
  • 2 pijlen witloof
  • 4 trostomaatjes
  • olijfolie
  • 2 soepl. rode pesto

Pasta beetgaar koken.
Rode en groene paprika in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Witloof grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de groenten in olijfolie en roer er de pesto onder.
Indien nodig bijkruiden met gemalen peper.
Laat de boter goed kleuren in de pan en leg het vlees erin.
Bak deze gekruid aan, ± 3 minuten aan beiden kanten.
Serveer alles zeer warm op een bord.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug