Haas met Corsendonk

haas_corsendonk (3K)

  • 4 hazenbouten
  • gember
  • rozemarijn
  • koriander
  • venkelzaad
  • jeneverbessen
  • roze bessen (peper)
  • mosterdzaad
  • komijn
  • 2 soepl. kandijsuiker
  • 1 ajuin fijngesneden
  • 2 teentjes look fijn gesneden
  • 1 wortel grof gesneden
  • olijfolie
  • 2 flesjes Corsendonk

Marineer de bouten met boven vernoemde ingrediƫnten gedurende 12 uur of meer.
Dep de bouten droog en bak deze even aan in boter.
Neem de marinade en giet deze in een grote stoofpot voeg de bouten toe.
Oven voorverwarmen op 200 °C en laat de bouten rustig sudderen.
Als de bouten gaar zijn uit de schaal halen en de saus mixen en zeven.
Warm de saus goed op en indien nodig binden.
Serveer de bouten zeer warm met de saus.
Hier werd een groentenwitloof gerechtje bij geserveerd en verse aardappelpuree.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug