Bouletten met champignons in kokosmelk

bouletten_champignons_kokosmelk (3K)

  • 600 g kalfsgehakt
  • 1 eike vers van de pers
  • chapelure
  • 200 g champignons
  • 15 krieltjes
  • 4 teentjes look
  • 1 ajuin
  • een koffiel. Himalaya zout
  • een koffiel. tajinekruiden
  • 1 koffiel. komijnpoeder
  • 1 koffiel. mosterdzaad
  • een halve koffiel. chilipeper
  • 30 cl kokosmelk
  • boter

Meng het gehakt met het ei, chapelure en de helft van de kruiden, maak er balletjes van.
Bak deze even aan in boter.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in vieren snijden.
Krieltjes in schil wassen en in vieren snijden.
Look in schijfjes snijden.
Tajine opwarmen al de ingrediënten toevoegen evenzeer de kruiden en laat dit op een zacht vuur stoven.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug