|
|
Laat de biefstuk in ± 15 minuten op kamertemperatuur
komen.
Verhit 1 eetl. boter in een steelpan en bak de uiringen op laag
vuur in 10 minuten lichtbruin.
Bestrooi de uiringen met de bloem, de poedersuiker en de tijm en
bak zachtjes nog 1 minuut.
Voeg de wijn en het bouillonpoeder toe en laat de uiensaus al
roerend binden.
Breng op smaak met zout & peper.
Verdun de saus zo nodig met wat warm water.
Dep de biefstukken droog en bestrooi ze met peper.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de
biefstukken op hoog vuur in 2 - 3 minuten per kant rondom bruin
en vanbinnen rosé.
Neem de biefstukken uit de pan en laat ze, verpakt in
aluminiumfolie, even rusten.
Leg de biefstukken op 4 borden en schep de ajuinsaus erover of
serveer de saus er apart bij.
Lekker met aardappelkroketjes en haricots verts met uitgebakken
spekjes.